Oslo Kraft er en uavhengig strømleverandør. Når du velger å gi oss din tillit er du med på å utfordre gigantene i bransjen. I motsetning til disse har vi verken statlige eller kommunale eierinteresser eller eget strømnett. Vi har ikke egen kraftproduksjon og derfor har vi heller ingen interesse av høye strømpriser. Vår ambisjon er i stedet forutsigbarhet og lavest mulige strømkostnader over tid for våre kunder.

En ung bedrift med lang erfaring
Oslo Kraft har i dag 10 medarbeidere i Stokke. Mange av oss har lang erfaring fra kraftbransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning av kraft til rådgivning og brukerstøtte. Hos oss finner du ingen heftige markedsbudsjetter og prangende lokaler. Vi har fokus på effektiv drift og lave kostnader. Vi skal være en kompetansebedrift som fokuserer på at våre medarbeidere skal utvikle seg både faglig og sosialt. Dette skaper trivsel og vekst.

Positivt og enkelt
Vi er en utfordrer, og det stilles høye krav til vår kontakt med deg som kunde. Vår ambisjon er å ha markedets beste kundeservice. Via e-post og telefon svarer vi kjapt, og som eksisterende kunde finner du også nyttig informasjon på Min side. Utfordringer tar vi på strak arm, og har vi gjort en feil retter vi den opp.

Vårt slagord er: Billig strøm, helt enkelt!