Oppgjør med det kompliserte!

Det å bestille strøm er i seg selv en enkel affære. Det å bestemme seg for hvilken strømleverandør man skal bestille strøm fra kan derimot være ganske omfattende. Ikke bare må man undersøke mange leverandører, men man må også sette seg inn i alle de ulike abonnementene hver leverandør har å tilby. Vi ønsker å ta et oppgjør med det kompliserte og har derfor innført fastprispakker. Hos Oslo Kraft er det enkelt å bestille strøm. 

Uavhengig

Oslo Kraft er en uavhengig strømleverandør. Når du velger å gi oss din tillit er du med på å utfordre gigantene i bransjen. I motsetning til disse, har vi verken statlige eller kommunale eierinteresser eller eget strømnett. Vi har ikke egen kraftproduksjon, og derfor har vi heller ingen interesse av høye strømpriser. Vår ambisjon er i stedet forutsigbarhet og lavest mulige kostnader over tid for de som ønsker å bestille strøm av oss.

En ung bedrift med lang erfaring

Oslo Kraft har i dag 10 medarbeidere i Stokke. Mange av oss har lang erfaring fra kraftbransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning av kraft til rådgivning og brukerstøtte.

Spør oss

Dersom du ønsker hjelp til å velge det strømabonnementet som lønner seg for deg eller har spørsmål rundt det å bestille strøm, ikke nøl med å ta kontakt med oss!