Billig strømleverandør

Oslo Kraft er perfekt for deg som ønsker deg en billig strømleverandør. I og med at vi er uavhengig har vi verken statlige eller kommunale eierinteresser eller eget strømnett. Vi har ikke egen kraftproduksjon, og derfor har vi heller ingen interesse av høye strømpriser, i motsetning til gigantene i bransjen. Det er disse gigantene vi ønsker å utfordre.

Vår ambisjon er å gi forutsigbarhet og lavest mulige strømkostnader over tid for våre kunder. Vi vet at en billig strømleverandør har fornøyde kunder. For det er jo tross alt prisen på strømmen som er det viktigste.

En ung bedrift med lang erfaring

Oslo Kraft har i dag 10 medarbeidere i Stokke. Mange av oss har lang erfaring fra kraftbransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning av kraft til rådgivning og brukerstøtte.

Enkelt

Det er enkelt å bytte strømleverandør. Det eneste du må gjøre er å velge det abonnementet som passer deg best. Vi tar oss av resten.

Ta kontakt

Så er du på jakt etter en billig strømleverandør, ikke nøl med å ta kontakt. Vi kan også hjelpe deg med å finne det strømabonnementet som er mest lønnsomt for deg.