Spare penger

Når man velger å kikke seg rundt etter en ny strømleverandør er det selvsagt for å se om man kan spare penger. Man er rett og slett på utkikk etter billigste strømleverandør. Kvaliteten på strømmen er som kjent helt lik uansett hvem du får den fra, men prisene varierer veldig og det kan ofte være vanskelig å orientere seg i strømbransjen. Det finnes hundrevis av strømleverandører som alle tilbyr mange ulike strømabonnement. Det virker nesten umulig å finne det som lønner seg for akkurat deg.

Enkelt

Vi i Oslo Kraft har valgt å ta et oppgjør med det kompliserte og innfører derfor fastprispakker. På denne måten kan du enkelt finne deg et billig strømabonnement.

Vi utfordrer de store!

Vi i Oslo Kraft legger sjelen vår i å være den billigste strømleverandør. Vi er en uavhengig leverandør som, i motsetning til gigantene i bransjen, ikke har verken statlige eller kommunale eierinteresser, eller eget strømnett. Vi har ikke egen kraftproduksjon, og derfor har vi heller ingen interesse av høye strømpriser. Vår ambisjon er i stedet forutsigbarhet og lavest mulige strømkostnader over tid for våre kunder. Vårt mål er å være den billigste strømleverandør.

En ung bedrift med lang erfaring

Oslo Kraft har i dag 10 medarbeidere i Stokke. Mange av oss har lang erfaring fra kraftbransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning av kraft til rådgivning og brukerstøtte.

Spør oss

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å finne det abonnementet som lønner seg for deg.