En jungel av abonnement

Det å finne riktig strømleverandør kan virke som en svært omfattende prosess. Ikke bare må man undersøke mange leverandører, men man må også sette seg inn i alle de ulike abonnementene hver strømleverandør har å tilby.

Oslo Kraft er en strømleverandør som ønsker å ta et oppgjør med det kompliserte og har derfor innført fastprispakker. Vårt mål er å gjøre det enkelt – og billig for deg.

Vi utfordrer de store!

Oslo Kraft er en uavhengig strømleverandør som selger billig strøm. Når du velger å gi oss din tillit er du med på å utfordre gigantene i bransjen. I motsetning til disse, har vi verken statlige eller kommunale eierinteresser eller eget strømnett. Vi har ikke egen kraftproduksjon, og derfor har vi heller ingen interesse av høye strømpriser. Vår ambisjon er i stedet forutsigbarhet og lavest mulige strømkostnader over tid for våre kunder. Vi synes at billig strøm er bra strøm.

En ung bedrift med lang erfaring

Oslo Kraft har i dag 10 medarbeidere i Stokke. Mange av oss har lang erfaring fra kraftbransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning av kraft til rådgivning og brukerstøtte.

Kontakt oss

Dersom du ønsker hjelp til å velge det strømabonnementet som passer for deg, ikke nøl med å ta kontakt med oss.