Strømpris

Produktet strøm er likt uansett hvilken leverandør som leverer det. Det er prisen som varierer. Og det som er sikkert er at alle er opptatt av en god strømpris. Vi i Oslo Kraft sørger derfor alltid for å ha gode avtaler med en konkurransedyktig strømpris.

Hos oss kan du enkelt og greit finne det abonnementet som passer for deg – til riktig strømpris.

Vi utfordrer de store!

Oslo Kraft er en uavhengig strømleverandør. Når du velger å gi oss din tillit er du med på å utfordre gigantene i bransjen. I motsetning til disse, har vi verken statlige eller kommunale eierinteresser eller eget strømnett. Vi har ikke egen kraftproduksjon, og derfor har vi heller ingen interesse av en høy strømpris. Vår ambisjon er i stedet forutsigbarhet og lavest mulige strømkostnader over tid for våre kunder.

En ung bedrift med lang erfaring

Oslo Kraft har i dag 10 medarbeidere i Stokke. Mange av oss har lang erfaring fra kraftbransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning av kraft til rådgivning og brukerstøtte.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å finne det abonnementet som lønner seg for deg eller om du lurer på noe med strømpris generelt.