Strøm er strøm uansett

Produktet strøm er likt uansett hvilken leverandør som leverer den. Det er strømprisene som varierer. Og vi vet at det nettopp er strømpriser som er viktig for folk. Vi i Oslo Kraft sørger derfor alltid for å ha gode avtaler med konkurransedyktige strømpriser.

Hos oss kan du enkelt og greit finne det abonnementet som passer for deg.

Vi utfordrer de store!

Oslo Kraft er en uavhengig strømleverandør. Når du velger å gi oss din tillit er du med på å utfordre gigantene i bransjen. I motsetning til disse, har vi verken statlige eller kommunale eierinteresser eller eget strømnett. Vi har ikke egen kraftproduksjon, og derfor har vi heller ingen interesse av høye strømpriser. Vår ambisjon er i stedet forutsigbarhet og lavest mulige strømkostnader over tid for våre kunder.

En ung bedrift med lang erfaring

Oslo Kraft har i dag 10 medarbeidere i Stokke. Mange av oss har lang erfaring fra kraftbransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning av kraft til rådgivning og brukerstøtte.

Spør oss

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å finne det abonnementet som lønner seg for deg, eller om du lurer på noe når det gjelder strømpriser.